Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een Traptile®?

Discreet

Het grote voordeel van de Traptile® is dat het een discrete oplossing is. Mocht u dus overlast ondervinden van ongedierte maar wilt u niet dat uw klanten of relaties dit weten? Dan is de Traptile® de ideale discrete oplossing.

De Traptile® wordt verzonken in de bestrating of ondergrond en kan gemakkelijk en onopvallend rondom uw pand geplaatst worden.

Veilig

De deksel van de Traptile® is voorzien van een slot. Niemand kan dus zomaar bij de vallen komen tenzij zij beschikken over een sleutel. Het is dus onmogelijk voor buitenstaanders om de Traptile® te openen en klem te komen in de vallen. 100% veilig!

Robuust

Door de stevige materialen en opbouw van de Traptile® kunt u er met een fiets, rolstoel, personenauto of te voet overheen rijden of lopen. De Traptile® kan dus gerust overal geplaatst worden zonder risico van beschadiging en zal geen belemmering vormen voor medewerkers of klanten.

Eenvoudig te plaatsen in verschillende ondergronden

De Traptile® is eenvoudig te plaatsen in vele typen ondergrond. Zo kunt u de Traptile® bijvoorbeeld in grind, gras, aarde of bestaande bestrating verwerken.

Geen belemmering

De Traptile® ligt verzonken in de bodem. Het vormt dus geen struikelobject voor voetgangers, en geen belemmering voor automobilisten.